Λίγα λόγια για τον Φλοίσβο και το νέο blog

O Εξωραϊστικός-εκπολιτιστικός σύλλογος "Φλοίσβος-Λουτρακίου" κλείνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυση του. Στα χρόνια αυτά όλα τα Δ.Σ. μας, έβαλαν από ένα λιθαράκι για το καλό της περιοχής μας, του μικρού μας χωριού που αγαπήσαμε.
Από σήμερα η φωνή του μικρού μας χωριού δυναμώνει και μέσα από την τεχνολογία φτάνει παντού. Από σήμερα ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ έχει το δικό του blog στο διαδίκτυο, με συνεχή ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον οικισμό μας και τον Δήμο μας. Από όπου και αν βρίσκεσθε θα ενημερώνεστε για τις ενέργειες, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες μας.
Ιδιαίτερα ζητάμε από τους νέους και νέες μας να βοηθήσουν με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Φλοίσβου. Φέτος θα λειτουργήσει και για πρώτη φορά επιτροπή νεολαίας.
Το σημερινό Δ.Σ. εκτός από τις διάφορες εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, έβαλε ως στόχο μέχρι το τέλος της θητείας του, να έχουν μπει τα θεμέλια, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του οικισμού μας. Όραμα και επιδίωξή μας είναι να παραδώσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, ένα ΦΛΟΙΣΒΟ νόμιμο και σύγχρονο οικισμό. Ένα οικισμό πρότυπο, γιατί πιστεύουμε ότι το αξίζει η ίδια μας η περιοχή. Εμείς την μάχη για να νομιμοποιήσουμε τον οικισμό μας, θα την δώσουμε με την βοήθεια όλων και θα την κερδίσουμε.

Καλό ξεκίνημα.

Ο πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς

Για παρατηρήσεις, σχόλια και άρθα που θέλετε να δημοσιευτούν επικοινωνήστε με το e-mail:  floisvos.loutraki@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη