ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.


Ο πρόεδρος Κώστας Μεταξάς και ο Γραμματέας του συλλόγου του Φλοίσβου Γιάννης Σκορδάς πραγματοποίησαν συναντήσεις τόσο με τον δήμαρχο κ.Κώστα Λογοθέτη όσο με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κακαβά Γεώργιο και τον αντ/χο καθαριοτητας κ.Μουζάκη Αθανάσιο. Στην συνάντηση αυτή ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου στην όσο το δυνατόν καλύτερη θωράκιση της περιοχής του Φλοίσβου ενάντια στις πυρκαγιές.
Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Απριλίου εν όψη της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά από την 1η Μαίου .
Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και όλοι συμφώνησαν πως καλύτερη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς είναι η πρόληψη. Το είδος της βοήθειας που θα δοθεί,όπως μας υποσχέθηκαν,θα καθοριστεί στο νέο ραντεβού με τους αντιδημάρχους υπεύθυνους για την Πολιτική Προστασία κ. Δέδε και Γλυκοφρύδη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε την απαιτούμενη βοήθεια από το δήμο για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την περιοχή μας καλύτερα και όχι μόνο.
Αφού οριστικοποιηθεί η βοήθεια από το δήμο θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμά μας όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ένας από μας θα συμβάλει στην προσπάθεια αυτή.
Ραντεβού για νεότερα το επόμενο Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη