1η συνάντηση Κοινότητας και Εξ/κών Συλλόγων.

Την Δευτέρα 16/5 στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τους προέδρους των εξωρ/κών συλλόγων που βρίσκονται εντός των ορίων της,με πρωτοβουλία του προέδρου της κ.Γιώργο Μπάκο.
Ο κ.Μπάκος αφού αναφέρθηκε στο νέο αυτό όργανο που λειτουργεί για πρώτη φορά,μίλησε για  τις αρμοδιότητες και γενικά για το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στο νέο σκηνικό του Δήμου.
Ανέπτυξε έπειτα τις προτεραιότητες της Κοινότητας ,πυροπροστασία,περιβάλλον-καθαρισμός,κοινωνικές  παροχές ,οργάνωση εκδηλώσεων.
Πήραν τον λόγο οι προσκεκλημένοι μίλησαν για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν και όλοι συμφώνησαν ότι αυτή την περίοδο μεγαλύτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην πυροπροστασία.
Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του Φλοίσβου κάλεσε όλους τους παρόντες στην εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος με θέμα τα προληπτικά μέτρα κατά των πυρκαγιών την Κυριακή 22/5 στις 11 το πρωί στην πλατεία του οικισμού. .
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας ζήτησε από τους παρόντες δύο μέλη να προταθούν για να συμμετέχουν στην επιτροπή που θα ασχολείται με τον εθελοντισμό.
Κλείνοντας ζήτησε να του γνωστοποιήσουμε τα αιτήματα που έχουν σχέση με το Δήμο και αυτός θα τα προωθήσει και εντός 30 ημερών θα έχουμε απάντηση όπως προβλέπει ο νομοθέτης στον Καλλικρατικό Δήμο έστω και αρνητική.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ.Κώστας Λογοθέτης και ο Αντ/χος καθαριότητας κ.Θανάσης Μουζάκης
που αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο νέο δήμο καθώς και τα προβλήματα της χρηματοδότησης που είναι υπαρκτά.
Δεσμεύτηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον και ζήτησαν να στηριχθεί ο εθελοντισμός από όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της