ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

Το Δ.Σ. του εξωρ/κού-εκπολ/κού συλλόγου του Φλοίσβου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο καθαρισμός της περιοχής έχει ολοκληρωθεί.
Δημιουργήθηκαν ζώνες πυρασφάλειας περιμετρικά του οικισμού και με την συνδρομή του Δήμου απομακρύνθηκαν και τα τελευταία υπόλοιπα κλαδεμάτων και ξηρών χόρτων.
Ο Δήμος παρ'όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όσο αφορά την έλλειψη προσωπικού και μηχανημάτων,κατάφερε και  την περιοχή μας να εξυπηρετήσει.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη,που ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις μας και είναι και ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση της περιοχής και την προστασία του περιβάλλοντος.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι οικιστές του Φλοίσβου θα σεβαστούν τόσο την δική μας προσπάθεια όσο και του Δήμου μας και θα διατηρήσουν το περιβάλλον καθαρό και όσοι από σας δεν ολοκληρώσατε τον καθαρισμό σας να μεταφέρετε τις σακούλες στον μεγάλο κάδο που ξανατοποθετήθηκε αφού πρώτα καθαρίστηκε ο γύρω χώρος.
Καμιά σακούλα έξω από τον κάδο και αν αντιληφθείτε κάποιον να κάνει το αντίθετο προσπαθήστε να του εξηγήσετε το λάθος του.Αν δεν συμμορφωθεί πάρτε τον αριθμό του αυτοκινήτου και αναφέρετε το στο Δ.Σ. του Φλοίσβου ή στο Δήμο.
 Όλοι μαζί και με συμπαραστάτη τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη,τον άνθρωπο που καθημερινά δίνει τη μάχη για το περιβάλλον ,θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την περιοχή μας σε κατάσταση τέτοια που πολλοί θα ζήλευαν.
Αυτό το στοίχημα θέλει να κερδίσει το Δ.Σ. του οικισμού μας που πριν ένα χρόνο σεις αναδείξατε.
Με τόση βοήθεια που έχουμε από όλους εσάς θα καταφέρουμε όχι μόνο αυτό το στοίχημα ,αλλά και πολλά άλλα να κερδίσουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της