ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με το νερό του Λουτρακίου και ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον Γεν.Δ/ντή της ΔΕΥΑΛ-Π .κ.Μαστραντωνάκη, μας διαβεβαίωσε ότι το νερό του Λουτρακίου δεν έχει κανένα πρόβλημα, , ότι γίνονται συνεχείς μετρήσεις  και στην περιοχή του οικισμού μας και το νερό είναι πολύ καλό.
Τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι σίγουρο ότι  οφείλονται στη μεγάλη απόσταση των υδρομετρητών από τα σπίτια μας και στις ζημιές στο δικό μας εσωτερικό δίκτυο,για το οποίο υπεύθυνοι είμαστε εμείς, αφού  ο κεντρικός αγωγός, δεν έχει παρουσιάσει εδώ και χρόνια,απ ότι γνωρίζουμε, μέχρι να βρεθεί λύση.
Παρακαλούμε τους οικιστές του Φλοίσβου που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν πρόβλημα να χρησιμοποιούν νερό για πόσιμο από κάποιο γείτονα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γίνει η επέκταση του δικτύου που έχουμε ζητήσει το δυνατόν συντομότερα και να μεταφερθούν οι υδρομετρητές στα σπίτια μας.
Επίσης σας παρακαλούμε να μην προβαίνετε μεμονωμένα σε καμιά ενέργεια για το θέμα αυτό, παρά να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , όπως μέχρι τώρα έχετε κάνει και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της