ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβος Λουτρακίου για την αποκατάσταση της αλήθειας μετα το δημοσίευμα της Realsnews στις 11-9-2011 που αναφερόταν στο νερό του Λουτρακίου  σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του Κώστα Μεταξά σχετικά με το πρόβλημα στο νερό που αντιμετωπίζει ο οικισμός έχει να δηλώσει τα παρακάτω:..
Σε καμιά περίπτωση δεν αναφερθήκαμε ούτε είχαμε λόγω να το κάνουμε,και μάλιστα επώνυμα για την ποιότητα του νερού μας.
Διαβάζοντας με προσοχή τη δήλωσή μας θα βλέπατε ότι μιλήσαμε για το δικό μας δίκτυο του Φλοίσβου, την απόσταση των υδρομετρητών από τα σπίτια μας και τους "φουσκωμένος λογαριασμούς" που πληρώνουμε λόγω των συχνών βλαβών του.Πλήρωσε κανένας από σας που μας κατηγορείτε λογαριασμό και μάλιστα φουσκωμένο επειδή τρύπησε ο κεντρικός αγωγός?
Κάθε τόσο τρυπάνε οι σωλήνες του παλιού μας εσωτερικού δικτύου, για να επισκευασθεί μία τρυπάνε άλλες τρεις η τέσσερις, με αποτέλεσμα το νερό να μη φθάνει καθαρό στα σπίτια μας.
Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με την επέκταση εντός του οικισμού του κεντρικού δικτύου της ΔΕΥΑΛ-Π και αυτό ζητάμε  από την επιχείρηση να πραγματοποιηθεί το έργο το δυνατόν συντομότερα.
Η εφημερίδα ήρθε σε μας ύστερα από καταγγελίες όπως μας είπε και επώνυμα προσπαθήσαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Διαμαρτυρηθήκατε για τον τρόπο που παρουσίασε η συγκεκριμένη εφημερίδα το όλο θέμα και δεν έχει καμιά σχέση ούτε με τον οικισμό του Φλοίσβου ούτε με το πρόβλημά μας.
Η μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου μας φανερώνει έμπρακτα την αγάπη μας για το Λουτράκι και το περιβάλλον του και πραγματικά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι που να το βλάψουμε.
Όπως επώνυμα θέσαμε το πρόβλημά μας, και αν συμβάλλαμε στο να δημιουργηθούν λανθασμένα συμπεράσματα, επώνυμα ζητούμε συγνώμη.
Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη