ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΖΩΝΗΣ


Οι Εξωραϊστικοί  Σύλλογοι Λουτρακίου :ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΑΝΩ ΚΑΡΜΠΟΥΝΑΡΙ - ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ - και η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων που εκπροσωπεί 7 Συλλόγους , ύστερα από το καθολικό αίτημα των οικιστών που εκπροσωπούν αναλαμβάνουν από κοινού συντονισμένη δράση προκειμένου να μειωθεί η τιμή ζώνης για τις εκτός σχεδίου περιοχές, που είναι και ο βασικός παράγοντας καθορισμού των προστίμων για την τακτοποίηση των σπιτιών μας.

Είναι σε όλους γνωστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια λόγω της συνεχιζόμενης και συνεχώς αυξανόμενης οικονομικής κρίσης, με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και τη μεγάλη ανεργία.

Θεωρούμε ότι τα 850 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο είναι πάρα πολλά σε σχέση με τις περιοχές που βρίσκονται τα σπίτια μας και ζητήσαμε εγγράφως  από το ΥΠΕΚΑ  να προχωρήσει στην μείωση της τιμής ζώνης και από το Δήμο να στηρίξει  το αίτημά μας αυτό.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά μας θα είναι αδύνατη η τακτοποίηση των σπιτιών μας και αδύνατη η είσπραξη κάποιου επιπλέον εσόδου από το κράτος.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε και από τους υπόλοιπους Εξωραϊστικούς Συλλόγους , που δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε , να συστρατευθούν μαζί μας , να δυναμώσουμε και διευρύνουμε την Ομοσπονδία μας που είναι προς όφελος όλων μας.

Επικοινωνία: Κώστας Μεταξάς 6944103366 - Γιώργος Αναστασόπουλος  6974424860 - Ντόρα Παπαπάνου  6945870929

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη