Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Kοπή πίτας στο Φλοίσβο

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προγραμματισμένη κοπή της πίτας στο Φλοίσβο-Λουτρακίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία του οικισμού.Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν την προσέλευση του κόσμου, που για μια ακόμα φορά στήριξε το Διοικητικό Συμβούλιο.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος από την Παναγία τη Γιάτρισσα που είναι και η ενορία του οικισμού.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Κώστας Λογοθέτης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιώργος Κακαβάς, ο Αντιδήμαρχος κ.Θανάσης Μουζάκης , ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ.Άρης Μαρίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Πετρίτσης και Παν. Φίλης.
Χαιρετισμό απέστειλε και η βουλευτής Κορινθίας κ.Κατερίνα Φαρμάκη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Σύλλογό μας , που ξεκίνησε με το αίτημα μας για μείωση της τιμής ζώνης,θα συνεχιστεί.
Μας τίμησαν επίσης τα Προεδρεία των Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγ.Κωνσταντίνου, Κατουνίστρας και Λίμνης Ηραίου.
Όπως είναι γνωστό, η κοπή της πίτας ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τα έσοδα από την πώληση του συλλεκτικού χειροποίητου ημερολογίου του συλλόγου θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Παναγίας Γιάτρισσας.
Όλοι εξήραν για μια ακόμη φορά το έργο και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σε όλους επώνυμους και ανώνυμους που αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες μας τίμησαν για μια ακόμα φορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο φίλο του Συλλόγου μας, Σακέλη Μαρίνο , για την παραχώρηση θερμάστρας στο χώρο της εκδήλωσης, ευχαριστούμε επίσης τον φίλο μας Γιάννη Αικατερίνη από το Perahora gr που κάλυψε και αυτή την εκδήλωσή μας.
Καλή Χρονιά σε όλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου