Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Αρχίζει η καμπάνια του κινήματος «Προτιμώ Ελληνικά»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2012 20:37
Web-Only
Με το μήνυμα «Προτιμώ Ελληνικά» - που είναι και το όνομα της ιστοσελίδας του (www.protimoellinika.gr) - αρχίζει την Πέμπτη την καμπάνια του το «Κίνημα Πολιτών - Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» ζητώντας και την συμπαράσταση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Η ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, ιστοσελίδες, social media ) θα γίνει την Πέμπτη  και ώρα 11πμ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας-ΒΕΑ (Ακαδημίας 18) με θέμα «Η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί σήμερα εθνικό καθήκον».

«Ο αγώνας αυτός, τον οποίο διεξάγει το ΚΙΝΗΜΑ, επιβάλλεται σήμερα που η χώρα μας δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη, εντατικοποιηθεί και αγκαλιαστεί από όλους τους Έλληνες» αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση.

Στην συνάντηση θα μιλήσουν ο πρόεδρος Δημ. Μπέης, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, ο γεν. γραμματέας Κώστας Μουντζούρης, kαθηγητής, πρ. Πρύτανης ΕΜΠ, ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Σκουλάς, πρ. υπουργός Τουρισμού και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Καββαθάς, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης. Εχουν προσκληθεί και κατ' αρχήν δεχθεί την πρόσκληση να παρέμβουν η ηγεσιες της ΓΕΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΚΕΔΕ, των Επιμελητηρίων κ.α. φορέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου