Προς τους οικιστές του Φλοίσβου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας , εύχεται σε όλους "καλό Πάσχα" , με υγεία , οικογενειακή γαλήνη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.
Να είστε όλοι βέβαιοι ότι μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσής μας στον οικισμό.
Ήδη η επέκταση του δικτύου ύδρευσης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο καθώς και κάποιες επεκτάσεις στο δημοτικό φωτισμό.Με δική μας παρέμβαση και πίεση έκλεισαν οι τρύπες στον δρόμο μας.Έχουμε άριστη συνεργασία και συχνή επαφή με τη Δημοτική Αρχή.
 Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι πάντα τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας, παρ' όλο που πολύ από σας δεν κάνουν το ίδιο. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η συμμετοχή και η παρουσία σας είναι η δύναμή μας, δύναμη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε πολλά περισσότερα.
Μέσα από διάφορες δράσεις έχουμε καταφέρει ένα μικρό οικισμό να τον φέρουμε στο προσκήνιο , να μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια , τον έχουμε προβάλει μέσα από εφημερίδες , ηλεκτρονικά μέσα και τηλεόραση , εισπράττοντας συγχαρητήρια από όλους.
Από εδώ ξεκίνησε για το Νομό Κορινθίας το Κίνημα Πολιτών "Καταναλώνουμε ότι Παράγουμε", μια προσπάθεια στήριξης των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών , προκειμένου να σωθούν θέσεις εργασίας για μας και τα παιδιά μας.
Την προσπάθειά μας αυτή αγκάλιασαν , ο Δήμος , οι Δημοτικές Κοινότητες, Φορείς και Σύλλογοι.
Από εδώ ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των Εξωραϊστικών Συλλόγων και όχι μόνο, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Πρώτοι εμείς ξεκινήσαμε την προσφορά αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που σήμερα δοκιμάζονται , ακολουθώντας το παράδειγμά μας και άλλοι σύλλογοι.
Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα , αλλά αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά και είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε μια καλύτερη θέση μέσα στον τόπο που επιλέξαμε να ζήσουμε και θα μας βγάλουν από την απομόνωση.
Για μια ακόμα φορά ζητούμε από όλους εσάς να στηρίξετε τις προσπάθειές μας αυτές με τη συμμετοχή και την παρουσία σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε κερδισμένοι.
Με το σύνθημα "Με δύο ώρες από τη ζωή μας, καθαρίζουμε την περιοχή μας" σας καλούμε όλους το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 10 - 12 το πρωί να καθαρίσουμε την περιοχή μας σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.
 Στην εθελοντική αυτή εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Δήμαρχος,Αντιδήμαρχοι άλλοι Σύλλογοι και θα την καλύψουν η τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά και έντυπα τοπικά μέσα.
Το Δ.Σ. του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της