Φωτιά στα όρια του Φλοίσβου

Σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε πυρκαγιά στην ανατολική πλευρά του Φλοίσβου , πλησίον των γερμανικών καταφυγίων. Η φωτιά προκλήθηκε από το κάψιμο κλαδιών, όπως δείχνουν τα πράγματα.
Προς στιγμήν απειλήθηκε το πευκόφυτο ρέμα που βρίσκεται δίπλα στο κτήμα από όπου ξεκίνησε.
Η έγκαιρη επέμβαση των εθελοντών πυροσβεστών, του κλιμακίου Περαχώρας και των κατοίκων του Φλοίσβου είχε σαν αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο και να σωθεί το παρακείμενο δάσος.
Πρόβλημα σοβαρό δημιούργησε το συρματόπλεγμα που έχει τοποθετηθεί κάθετα στο ρέμα . Το έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει αυτό και επιτέλους θα πρέπει κάποιος αρμόδιος να ενδιαφερθεί.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς αυτής και να καλέσουμε για μια ακόμη φορά όλους να είναι προσεχτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για το κάψιμο των κλαδιών.
Υπενθύμιση , από την 1η Μαΐου σταματά κάθε τέτοια δραστηριότητα και θα καταγγέλλεται όποιος διανοηθεί να ανάψει φωτιά σε εξωτερικό χώρο.
Βοηθήστε όλοι με τη συμμετοχή σας στον καθαρισμό της περιοχής που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 28 Απριλίου 10 με 12 το πρωί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της