Σύσκεψη Πυροπροστασίας στο Δήμο μας.

Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη με ευθύνη του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Δέδε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δασαρχείο, Αστυνομία και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό όλων των υπηρεσιών εν όψη της αντιπυρικής περιόδου που έχει αρχίσει.
Ήταν μια πολύ καλή ενέργεια αυτή , εν όψη μάλιστα του δύσκολου καλοκαιριού , όπως όλοι προβλέπουν , από απόψεων πυρκαγιών.
Εμείς θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι δίνουμε μεγάλη σημασία και βαρύτητα και στην συμμετοχή των πολιτών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
Όσο καλά και αν είναι οργανωμένες οι διάφορες υπηρεσίας , χωρίς την βοήθεια και συμμετοχή των πολιτών δεν μπορούν να φέρουν σε πέρας το έργο τους με απόλυτη επιτυχία.
Για να συμμετέχει ο κάθε πολίτης και να προσφέρει έργο χρειάζεται ενημέρωση.
Ζητάμε από τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε να οργανώσει μια συνάντηση , αμέσως μετά το Ράλλυ Ακρόπολης , με τα προεδρεία των οικισμών, για να βρούμε τρόπους συνεργασίας και οργάνωσης, μιας και οι οικισμοί βρίσκονται κοντά σε δασικές εκτάσεις.
Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη