Ψάχνοντας για το Νερό


Thursday, February 26, 2009

Το νερό,η ελίτ και οι πολιτικάντηδες

Σας λέμε απο πριν οτι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω,φαντάζουν ακραία.Παρ'όλα αυτά πιστεύουμε οτι οι αναγνώστες μας θα τα "ζυγίσουν" με το μάτι του ερευνητή και όχι δογματικά.




Το πιο ακριβό προϊόν αυτή την εποχή δεν είναι ούτε το χρυσάφι ούτε το πετρέλαιο, είναι η κατάλληλη πληροφορία. Συγκρατήστε το αυτό. Πρίν απο δύο χρόνια περίπου η ΝΕΤ έδειξε ένα ντοκυμαντέρ και εξηγούσε για το πόσο πολύτιμο είναι το νερό και για την εξαγορά των πηγών και των εταιρειών υδρεύσεως στην Λατινική Αμερική.

Τεράστιες πολυεθνικές απο Ευρώπη και Αμερική εξαγοράζουν οτιδήποτε περιέχει πόσιμο νερό. Έδειξε φυλές Ινδιάνων που ενώ ζούσαν δίπλα στο ποτάμι και έπαιρναν για χιλιάδες χρόνια νερό απο το ποτάμι, έχασαν την δυνατότητα να πέρνουν νερό απο το ποτάμι και έπιναν απο λακούβες που σχηματίζονται απο τη βροχή, γιατί οι πολυεθνικές αγόρασαν το συγκεκριμένο ποτάμι. Χρειάζεται να πούμε τι εθνικότητας είναι αυτές οι πολυεθνικές;.......





Νομίζετε ότι αυτές οι εξαγορές γίνονται μόνο στην Λατινική Αμερική ή μόνο στην Ευρώπη; Δυστυχώς όχι. Πρίν απο λίγους μήνες ένας φίλος του πατριωτικού χώρου απο Θεσσαλονίκη γνωστός ενός επιχειρηματία απο τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά όχι Έλληνας(ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας και κρύβει την πραγματική καταγωγή του,καταλάβατε ποια είναι η καταγωγή του; διερωτιέστε ίσως γιατί δεν λέω ευθέως την καταγωγή του, όπως τόσες άλλες φορές σε προηγούμενα άρθρα, προσπαθούμε να δείξουμε το πόσο γελοίο είναι, κυβερνητικοί παράγοντες να γνωρίζουν τη πραγματική καταγωγή ανθρώπων που στρέφονται κατά της Ελλάδας και ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνες και κρύβουν την καταγωγή τους για να αποφύγουν τον αντισημιτισμό). Εν ολίγοις έγινε ο εξής διάλογος: Τον ρώτησε ο Έλληνας «με τι ασχολείσαι τώρα»; Απάντηση: « Έχει δοθεί εντολή να εξαγοράσουμε τα νερά της Ελλάδας και τρέχω εδώ στην Ήπειρο, Μακεδονία κτλ για την κατάλληλη ευκαιρία».
Δεν διευκρίνησε απο ποιούς έχει δοθεί εντολή, αλλά οι αναγνώστες μας γνωρίζουν. Συνδυάστε το με τις εξαγορές νερού στην Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Αφρική κτλ.


από την "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της