Δελτίο Τύπου - Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού


Ο Δήμος μας αποδίδει μεγάλη σημασία  στον Τουρισμό ο οποίος  συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας και μάλιστα επηρεάζει πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας  και της κοινωνίας.
Η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων με στοχευμένες ενέργειες, που γίνονται και με τη βοήθεια της Λουτράκι Τουριστικής Α.Ε., του LTO (The Loutraki Tourism Organization), αλλά και άλλων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, στηρίζει τον τουρισμό και κινείται προς οποιαδήποτε δυνατή κατεύθυνση για την περαιτέρω ανάπτυξής του στο τόπο μας.
Μερικές από τις ενέργειές μας:
► Του Αθλητικού Τουρισμού: Rally Acropolis, Παγκόσμιοι και Πανελλήνιοι αγώνες Jet Ski, διεθνείς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Γαλανόπουλος του Challenge Cup Handball.
► Του Ιαματικού Τουρισμού: Loutraki Thermal Spa και Δημοτικές Ιαματικές Πηγές (μετά την ιστορική παραχώρησή τους στο Δήμο από τον ΕΟΤ)
► Του Διεθνές Τουρισμού: σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA με τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας Metropolitan Opera
► Του Πολιτιστικού Τουρισμού: διοργάνωση Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, Καρναβαλιού, Σταυροδρόμι των Νερών και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
► Του Αρχαιολογικού Τουρισμού: διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στον Αρχαιολογικό Χώρου του Ηραίου Βουλιαγμένης σε ετήσια βάση, ανάδειξη της Ρωμαϊκής Έπαυλης στην Κατουνίστρα σε συνεργασία με αρχαιολόγους κλπ.
Οι πολύπλευρες αυτές ενέργειες, έχουν ως στόχο τη βελτίωση της εικόνας και της ανταγωνιστικότητας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμο, προς το συμφέρον όλων μας.
Γραφείο τύπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της