Πρόσκληση – Απολογισμός 2ετίας της Δημ. Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λ- Π Γ. Μπάκος πιο Epikairos από ποτέ εξαπολύει ανοιχτή επίθεση στον Δήμαρχο:... Ο δήμαρχος έχει αγνοήσει παντελώς όλους τους θεσμούς και λειτουργεί χρυσαυγικά με μυστικοσύμβουλους και άσχετους...φαίνεται ότι όπου δεν υπάρχει ιδιοτέλεια δεν υπάρχει και δράσηΟ απερχόμενος πρόεδρος Γ. Μπάκος, και τα μέλη του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας,  καλούν σε ανοιχτή συνεδρίαση τον δήμαρχο, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους δημότες, τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, καθώς και τους φορείς και συλλόγους της περιοχής, την Παρασκευή 21η Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου.
Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνεδρίασης, θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων διετίας 2011-12 για τη δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας, και θα συζητηθούν θέματα των δημοτών, των φορέων και των συλλόγων της περιοχής.
Επίσης, θα γίνει αναφορά στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της δημοτικής κοινότητας, και στις προτάσεις του προέδρου και του συμβουλίου προς το δημοτικό συμβούλιο για τη διετία 2013-14
Παράλληλα ο πρόεδρος του συμβουλίου Γιώργος Μπάκος, θα ενημερώσει τους δημότες σχετικά με την παρούσα κατάσταση, την πρόσφατη αποχώρηση του από τις τάξεις του δημοτικού συνδυασμού και θα απαντήσει σε πιθανά ερωτήματα τους.
Δείτε κάτωθι τη πρόσκληση της συνεδρίασης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Θ Ε Μ Α  :  Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  21η  Δεκεμβρίου   2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρα 18:00  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.                  Απολογισμός πεπραγμένων διετίας( 2011-2012) της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.
2.                  Γνωμοδότηση επί της επιβολής τελών και δικαιωμάτων για το έτος 2013.
3.                  Περί χορήγησης ή μη στους αιτούντες Παντελέου Κωνσταντίνο του Παύλου και Φάνη Γεώργιο του Ιωάννη προέγκρισης συναινέσεως του Δήμου για την έκδοση άδειας εκμεταλλεύσεως και διαθέσεως στο εμπόριο του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου.
4.                  Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012  για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ της Σ.ΝΤΑΝΤΟΥΛΗΣ- Κ. ΜΥΛΩΝΑΣ Α. ΑΕ επί της Λ. Κατσώνη & Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
5.                  Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης   καταστήματος –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ – της ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ- ΠΑΡΛΑΜΑΣ Ε.Π.Ε. επί της οδού Ιάσωνος 4 στο Λουτράκι.
6.                  Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος –ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ τηςKOVACHEVA DEL & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. επί της οδού Γ. Λέκκα 46 στο Λουτράκι.
Κοινοποίηση:                                                                     Ο      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ
-κ.Πρόεδρο Δ.Σ
-Μέλη Δ.Σ.
-Φορείς & Σύλλογοι Δήμου                         
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΚΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της