Πρόσκληση


Το Δ.Σ. του Φλοίσβου εύχεται σε όλους σας καλή Ανάσταση, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο υποδομής στον οικισμό μας.Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο ύδρευσης είναι πραγματικότητα , ένα δίκτυο που πληρεί όλους τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.Οι ακατάλληλες σωληνώσεις άρδευσης που αποτελούσαν το σύνολο σχεδόν του παλιού δικτύου είναι πλέον παρελθόν. Οι υδρομετρητές στην πόρτα του σπιτιού μας  καθιστούν εύκολο τον έλεγχο και εξαφανίζουν  διαρροές και  προβλήματα.
Το έργο αυτό,που είναι το πρώτο που έγινε στην περιοχή μας , με μελέτες , αδειοδοτήσεις και δημόσιο διαγωνισμό,κόστισε πάνω από 45.000,00 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε κατά το 70% από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και το υπόλοιπο από μας .
 Για την υλοποίηση του έργου αυτού το τωρινό Δ.Σ. του Συλλόγου μας εργάστηκε συστηματικά και επίμονα από την πρώτη μέρα της εκλογής του. Δε θα μπορούσε όμως να πραγματοποιηθεί αν κάποιοι υπεύθυνοι δεν στήριζαν αυτήν την προσπάθειά μας. Ο πρώτος που βοήθησε πραγματικά είναι ο Δήμαρχός μας Κώστας Λογοθέτης , με τον οποίο έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία , επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π  ο Μπάμπης Δοσσαράς και όλο το συμβούλιο που ομόφωνα στήριξε το αίτημα μας, η Αρχαιολογική Υπηρεσία που αδειοδότησε και παρακολούθησε το έργο αυτό και φυσικά όλοι εσείς που ενισχύσατε οικονομικά την προσπάθειά μας.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2013 υπάρχει και ένα ποσόν 7.800.00 ευρώ για επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού στο Φλοίσβο και προσπαθούμε να εντάξουμε και κάποιες ασφαλτοστρώσεις.
Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11 το πρωί αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας, να καλέσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του και να τους ευχαριστήσουμε δημόσια στην πλατεία μας.
Η παρουσία όλων σας στην εκδήλωση αυτή κρίνεται απαραίτητη, για μια ακόμη φορά και καθοριστική για την συνέχιση αναβάθμισης του οικισμού μας.
Με την ευκαιρία αυτή τις επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Μαΐου  αρχίζει η αντιπυρική περίοδος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε επαγρύπνηση.
Εμείς από τη μεριά μας και με τη βοήθεια του Δήμου θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου και φέτος να καθαριστεί η περιοχή από τα ξερά χόρτα και να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες.
Στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή καθαρίζοντας τις ιδιοκτησίες σας και τους γύρω από αυτές χώρους , δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στην περιουσία σας.
Από την 1η Μαΐου όπως γνωρίζεται απαγορεύεται η καύση σε ανοικτούς χώρους , τα πάντα με δική σας ευθύνη μεταφέρονται στον δημοτικό κάδο(τοποθετούνται μέσα σε αυτόν) ή σε ιδιωτικό που θα νοικιάσετε.Προστατεύουμε και διατηρούμε καθαρά τις δασικές εκτάσεις ,τα ρέματα και όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Φλοίσβου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη