ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση για το Loutraki Thermal Spa

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σας ενημερώνει ότι σήμερα, 24 Μαΐου 2013, έγινε κατάσχεση των κινητών πραγμάτων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ από την εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και ορίστηκε μεσεγγυούχος, 3Ο πρόσωπο, που θα παραλάβει και θα διαφυλάξει τα πράγματα αυτά.
Τα προβλήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη πράξη κατάσχεσης, είναι δεδομένα. Οποιαδήποτε πρόσκαιρη δυσλειτουργία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη διακοπή παροχής υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου  Loutraki Thermal Spa προς τους πολίτες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είναι προσωρινή.
Η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων του Υδροθεραπευτηρίου  Loutraki Thermal Spa, θα γίνει μέχρι τέλους σε κάθε νομικό και πολιτικό επίπεδο, με σκοπό να καταδειχθεί η αλήθεια και επιπλέον να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού.
Τηρώντας τις αρχές της διαφάνειας και της νομιμότητας, ας γνωρίζουν όσοι επένδυσαν στην επιείκεια μας, ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και τώρα πρέπει να φοβούνται.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και σε συνέχεια η άμεση ενημέρωση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της