[VIDEO] Κατατοπιστική ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο και το μέλλον του

ΜικρογραφίαΑυτή ήταν η κατατοπιστική ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο και το μέλλον του. Το μόνο ουσιαστικό που ειπώθηκε ήταν η έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και σε συνέχεια η άμεση ενημέρωση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόταση έγινε από τον κ Παύλου με τη διαφορά ότι εκείνος πρότεινε ταυτόχρονη συνεδρίαση Διοικητικού και Δημοτικού Συμβουλίου. Ακολούθησαν συμπληρωματικές προτάσεις. Τελικά αποφασίστηκε το συντομότερο μέχρι την Τετάρτη να έχουν γίνει και οι δύο συνεδριάσεις όπου θα συζητηθούν οι πιθανές λύσεις και το μέλλον του Υδροθεραπευτηρίου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν εντάσεις. Ο κ Λόης είπε ότι τίποτα δε χάθηκε και όλα μπορεί να αλλάξουν,  με αυτό προκάλεσε την έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη αντίδραση της κ Πρωτοπαππά που είπε ότι η φήμη του Λουτρακίου πλήττεται και οι εργαζόμενοι αγωνιούν.
Ο κ Γ. Δέδες θεώρησε υποχρέωσή του να επέμβει και να πει ότι η κ Πρωτοπαππά πήγε νωρίς νωρίς στο Υδροθεραπευτήριο, πριν την κατάσχεση για να κάνει το Σόου της στις κάμερες. Η ίδια φυσικά δεν το δέχτηκε και υποστήριξε ότι δεν είναι στιγμή για πολιτικά παιγνίδια και θεατρινισμούς.
Ο κ Δ. Δέδες και εκείνος ήθελε να εκφράσει την άποψή του που φάνηκε κάπως εκτός τόπου και χρόνου. Πρότεινε κινητοποίηση των δημοτών για να ” στείλουμε το μήνυμα” . Είπε επίσης “εμπειρία έχουμε από τα χημικά”. Μα στην ιστορία με τα χημικά (Sousaki Logistics) δεν βοήθησαν οι κινητοποιήσεις όσες φορές κι αν το στείλατε το μήνυμα ο παραλήπτης το αγνόησε.
Ακολουθεί το απόσπασμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη