Σύλλογος Ξενοδόχων «Το Λουτράκι» συγχαίρει το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου για τις εξελίξεις στο Υδροθεραπευτήριο

Σύλλογος Ξενοδόχων ΛουτρακίουΗ πρόσφατη ομόφωνη Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ. σχετικά με την διευθέτηση αφενός μεν της οφειλής προς την πιστώτρια Τεχνική Εταιρεία, αφετέρου δε την εκμίσθωση της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου και την ανάπτυξη της μονάδας με προοπτική εξυγίανσης της εταιρείας με ιδιωτικοοικονομικά πλέον κριτήρια, είναι σαφώς στην σωστή κατεύθυνση, για την οποία οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας προς το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου.
Θεωρούμε ότι η παραπάνω ομόφωνη Απόφαση θα αποτελέσει ορόσημο στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του Λουτρακίου αλλά και του Δήμου, της αναστροφής της πτωτικής πορείας των τελευταίων ετών, δίνοντας προοπτική στην πλήρη αξιοποίηση της κορυφαίας για τον τόπο μας επένδυσης του Υδροθεραπευτηρίου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και πλήρη λειτουργία του, μεριμνώντας παράλληλα για τους εργαζόμενους σε αυτό.
Σαν τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στην κάθε αναπτυξιακή ενέργεια και κοινή προσπάθεια, ώστε το Υδροθεραπευτήριο να προσφέρει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες με κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική και να λειτουργήσει ως πόλος έλξης επισκεπτών για τουρισμό υγείας και ευεξίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας νέα πνοή στον ιστορικό τουριστικό μας προορισμό.
Είναι βέβαιο ότι μέσα από συναινετικές διαδικασίες των Δημοτικών παρατάξεων και την υποστήριξη των φορέων και επιχειρήσεων για την λήψη αποφάσεων που επιβάλλουν οι οικονομικές συγκυρίες, μόνο θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μπορούν να προκύψουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη