Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Φλοίσβο-Λουτρακίου
Με τη συμμετοχή των οικιστών του Φλοίσβου που άγγιξε το 100% έγιναν οι αρχαιρεσίες στον οικισμό μας , με απόλυτη τάξη και διαφάνεια.
Την Εφορευτική Επιτροπή που η Γενική Συνέλευση επέλεξε την αποτελούσαν μόνο νέοι του οικισμού με πρόεδρο την Εύη Δημοπούλου και μέλη τον Νίκο Βασιλείου και Μίλτο Δρελιώzη.
Μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων η σειρά εκλογής για το Δ.Σ. έχει ως εξής:
Κώστας Μεταξάς  , Αικ.Καμακάρη  , Σοφία Καρά,  , Τάσος Καράλης , Θωμάς Υφαντής , Αντώνης Αντωνιάδης .
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν :
Κυριάκος Κουβάτσος , Μαρία Φαντάκη  , Γιάννης Σκορδάς .

Το απόγευμα της ίδιας μέρας με ευθύνη του πλειοψηφούντος έγινε η συγκρότηση σε σώμα.
Κώστας Μεταξάς  Πρόεδρος , Σοφία Καρά Αντιπρόεδρος , Αικ. Καμακάρη Γεν. Γραμματέας, Τάσος Καράλης Ταμίας , Θωμάς Υφαντής Μέλος , Αντώνης Αντωνιάδης Αναπληρωματικό Μέλος.
Το αίτημα του συνόλου των οικιστών να είμαι υποψήφιος καθώς και επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου του οικισμού μας για μια ακόμα φορά , είναι για μένα η αναγνώριση του έργου που κάναμε τα τρία τελευταία χρόνια.
Εκτός από τη μεγάλη χαρά και συγκίνηση , αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου , συνεργαζόμενος με το υπόλοιπο Δ.Σ. προκειμένου να μην διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη σας.
Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ιδιαίτερα τους νέους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν και αυτοί.
Ήδη συγκροτείται επιτροπή νεολαίας του Φλοίσβου με εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου