«Πολίτικη κουζίνα» ξανά στο Παλλάς

Επαναλαμβάνεται η επιτυχημένη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

«Πολίτικη κουζίνα» ξανά στο ΠαλλάςΗ τεράστια επιτυχία της επιτάσσει την επανάληψή της: Ο λόγος για τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την κοσμαγάπητη μουσική της για την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα». 

Μια μουσική που δέκα χρόνια μετά την προβολή της ταινίας εξακολουθεί να συγκινεί με την τρυφερότητα που φέρει, με τη νοσταλγική διάθεσή της, Η συνθέτιδα την παρουσίασε στο «Παλλάς» πριν από λίγες ημέρες για να αποθεωθεί από το κοινό. Γι’ αυτό και την ξαναπαρουσιάζει, στον ίδιο χώρο. 

Στη σκηνή, μαζί της, συμπράττει η Athens Academica, ένα μουσικό σύνολo 15 εγχόρδων και 6 σολίστες: οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος στο κόντρα μπάσο, Γιώργος Κοντογιάννης στην κιθάρα και στο μπουζούκι, Γιώργος Σκιπιτάρης στα πνευστά και Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι. Συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Dilec Koc που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά τα τραγούδια «Στα λιμάνια» και «Bacharat» αντίστοιχα, στην αυθεντική ηχογράφηση.

Πηγή: tospirto.net 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη