Απατεώνες παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες

Η μεγάλη έλλειψη αστυνόμευσης στο Λουτράκι έχει  κάνει επιτήδειους κλέφτες να προσπαθούν με παντοίους τρόπους να κατακλέψουν ανυποψίαστους πολίτες....
Συγκεκριμένα, ένα περιστατικό
που μας καταγγέλθηκε στην εφημερίδα από συμπολίτη μας Λουτρακιώτη συνέβη σήμερα το μεσημέρι.

Τρεις άντρες μάλλον ημεδαποί ηλικίας περίπου 45-50 ετών, σήμερα το μεσημέρι πλησίασαν στην αυλή σπιτιού και ζήτησαν απ' την νοικοκυρά με επίμονο τρόπο να τους ανοίξει με σκοπό να καταγράψουν τον μετρητή της ΔΕΗ.
Όταν η συγκεκριμένη κυρία αρνήθηκε να τους ανοίξει και τους υπέδειξε τον μετρητή που ήταν εκτός αυλής στο πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν και η κολόνα της ΔΕΗ, τότε της είπε ότι πρέπει να έλθουν μέσα στο σπίτι και να δουν τον πίνακα του ρεύματος και επέμεινε να ανοίξει την πόρτα.
Η κυρία υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει όταν εκείνος της είπε ότι χρωστάει το χαράτσι της ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης και πρέπει να ανοίξει οπωσδήποτε την πόρτα για να συνεννοηθούν ενώ το χαράτσι ήταν πληρωμένο.
Αφού είδαν ότι δεν άνοιγε την πόρτα και βγήκε και ο άντρας της κυρίας στην αυλή για να δει τι συμβαίνει, τότε εκείνοι τους είπαν ότι είχαν επιστροφή φόρου 150 ευρώ και επειδή είχαν επάνω τους δύο εκατόευρα, να τους δώσουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού 50 ευρώ για να τους δώσουν τα ρέστα.
Πεπεισμένοι πια οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ότι επρόκειτο περί απατεώνων αρνήθηκαν για τελευταία φορά να ανοίξουν την πόρτα και εκείνοι αφού είδαν ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι, έφυγαν λέγοντας ο ένας στον άλλον "τελικά δεν είναι αυτό το σπίτι, πάμε να φύγουμε".

Οι ιδιοκτήτες ανάστατοι επικοινώνησαν με το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ανέφεραν το περιστατικό.  Ο αξιωματικός υπηρεσίας τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τους ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν δεχθεί πολλές κλήσεις με παρόμοια περιστατικά.

http://protinews.blogspot.gr/diarriktis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη