ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ



 Με αφορμή την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας,
θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους αυτούς που συνετέλεσαν για την επιτυχή διοργάνωσή τους και ιδιαίτερα την Υπηρεσία Καθαριότητας, που φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού να διατηρηθούν οι χώροι καθαροί, κυρίως μετά τις ταυτόχρονες καρναβαλικές παρελάσεις στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους.

Ειδικότερα, θερμά ευχαριστήρια στους υπαλλήλους του Δήμου μας, που εργάζονται στα Τμήματα Πρασίνου, Ηλεκτρολόγων, Οικοδόμων καθώς και του Νομικού Προσώπου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση του καρναβαλιού (περιφρούρηση – στολισμός – στήσιμο σκηνικών κλπ) και φυσικά όλους τους εθελοντές, καθώς και τον Δήμο Κορινθίων και τον συνάδελφο Μελέτη Χρήστο – Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – για τη συνδρομή που παρείχαν με το σάρωθρο (μηχανοκίνητη σκούπα) του Δήμου τους.

Κόντρα στους ψιθύρους που ήθελαν να μην γίνει καρναβάλι στο Δήμο μας, η Δημοτική Αρχή και οι Υπάλληλοι του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αποδείξαμε όλοι μαζί ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη, όλα είναι εφικτά.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου θα συνεχίσει να εργάζεται με ένα και μοναδικό στόχο: Έναν Δήμο καθαρό – Ένα περιβάλλον ανθρώπινο.



Μετά τιμής,

Αθανάσιος Μουζάκης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της