ΣΟΚ στην Πάτρα: Δείτε τι έκαναν υπάλληλοι απορριμματοφόρου μπροστά στα μάτια παιδιών!


Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση – Την παραδειγματική τιμωρία τους ζήτησε ο Δήμαρχος…

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται απο το Καστρίτσι της Πάτρας και αφορά την ασύλληπτη εν ψυχρώ εκτέλεση ζώου από υπάλληλους της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. Σύμφωνα με καταγγελία του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων χθες το πρωί το απορριμματοφόρο με αριθμό ΚΗΗ 4856 του Δήμου Πατρέων πήρε μαζί με τα σκουπίδια στον κάδο που τα πολτοποιεί και ένα ζωντανό σκυλί !!  Όλα αυτά συνέβησαν μπρος στα έκπληκτα μάτια των παιδιών ενός γειτονικού σχολείου τα οποία είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου και μαζί με τους γονείς τους άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς για να το σώσουν.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο και όχι μόνο δεν αντέδρασαν., αλλά ο ένας εξ, αυτών άρχισε να μιλά με το ζώο: “Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις” του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα. Οι γονείς άκουσαν το ζώο να ουρλιάζει. Σήμερα το μεσημέρι ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων κατέθεσε μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου.

Έξαλλος ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς αφού ενημερώθηκε για το θέμα διέταξε την άμεση διενέργεια ΕΔΕ και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Ζήτησε μάλιστα να γίνουν όλα σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

lcitynews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της