Εκλογές Λουτράκι. Κάποιοι υποψήφιοι σίγουρα θα ψηφίσουν λάθος..

Οδεύουμε ολοταχώς στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.
Τι έχουμε δει μέχρι σήμερα;
-- "Επαγγελματίες" πολιτικούς που ο κόσμος τους γνωρίζει όχι ως επαγγελματίες στη προσωπική τους ζωή αλλά ως απασχολούμενους στα δημοτικά.
-- Άτομα που ήταν στον Παύλου και έβριζαν τον Γιωτάκη και μετά τον Γκιώνη, που πήγαν μετά στο Γκιώνη και έβριζαν τον Παύλου, που αφού στήριξαν μετά μανίας τον Λογοθέτη, φαίνεται ότι πάνε στον....Παύλου -μη σου πω και στον Γιωτάκη- για να βρίζουν τον Γκιώνη και τον Λογοθέτη -μη σου πω και τον Γιωτάκη- (!!!!).
-- Άτομα που δήλωσαν υποψήφιοι στηρίζοντας την "δημοκρατική" διαδικασία επιλογής από τους
πολίτες (άσχετα αν πρόλαβε να το καπελώσει ο Συριζα), και με το που δεν τους έγινε το χατήρι ή με το που βρήκαν μόνο τη ψήφο τους, έφυγαν (οι δημοκράτες), και άρχισαν να κατηγορούν αυτούς που έμειναν, δηλαδή αυτούς με τους οποίους είχαν επιλέξει ως υποψήφιοι να συνεργαστούν...άν έβγαιναν (!!!).
-- Άτομα με κομματική ταυτότητα, τώρα που το Πασοκ έχει πάει στα τάρταρα, βρήκαν στέγη για να εμφανιστούν και πάλι με άλλη προβειά στην τοπική σκηνή όπως άλλωστε κάνει και το πρότυπο με τις ελιές και τα άλλα εδώδιμα και αποικιακά. 
Είμαι πεπεισμένος ότι ειδικά κάποιοι από αυτούς που επί σχεδόν 20 και πλέον έτη "ασχολούνται" με την τοπική πολιτική σκηνή, όταν πάνε να ψηφίσουν θα μπερδευτούν από τις τόσες αλλαγές και δεν θα ψηφίσουν τον συνδυασμό τους.

Κανείς βέβαια από όλους αυτούς τους αυτόκλητους σωτήρες δεν έχει αναλογιστεί "μα αφού εμείς ήμασταν στα πράγματα τόσο καιρό, πως γίνεται ο τόπος να έχει πάει κατά διαόλου;".
Κανείς δεν έχει αναλογιστεί, "μας πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν νέοι, δραστήριοι και πρόθυμοι δημότες να ασχοληθούν με το τόπο;"

Η απάντηση βέβαια είναι απλή...."γιατί τα κάνατε σαν τα μούτρα σας".
Loutraki One

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της