Συνάντηση με "τους Πολίτες Μπροστά"




Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα η προγραμματισμένη συνάντηση του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" με το Δ.Σ. του Φλοίσβου και οικιστές της περιοχής.
Έγινε και αυτή τη φορά αναφορά στα προβλήματα της περιοχής, συζητήθηκαν αυτά που έγιναν και αυτά που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν. 
Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο ζωτικής σημασίας που έγινε στο Φλοίσβο,στο νέο δίκτυο ύδρευσης και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτού.





Αναφέρθηκε για αυτά που δεν έγιναν όπως κάποιες επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού και ασφαλτοστρώσεις.
Ευχαρίστησε επίσης τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Μουζάκη για την πολύ καλή συνεργασία και το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής .
Ο Δήμαρχος εξήρε το Δ.Σ. του Φλοίσβου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος ,για την ανάδειξη και αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής  και τόνισε ότι αποτελεί "Σύλλογο πρότυπο" και ευχήθηκε κάποια μέρα όλοι οι Σύλλογοι να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.
Αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει,λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε το Δήμο.
Ο Θανάσης Μουζάκης αναφέρθηκε και αυτός στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τους Συλλόγους της περιοχής , του Φλοίσβου,Αγ.Κωνσταντίνου και Κατουνίστρας.
Ήταν και αυτή μια σεμνή , ζεστή,ανθρώπινη εκδήλωση,χωρίς πολιτικές κορώνες και υποσχέσεις.
Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε ,ο Πρόεδρος του Αγ.Κωνσταντίου Πέτρος Παινέσης , η Πρόεδρος της Κατουνίστρας Σούλα Ντρε  και οικιστές της περιοχής.
Από τη μεριά της Κίνησης με τους Πολίτες Μπροστά, εκτός από τον Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος και Υποψήφιος Σύμβουλος Θανάσης Μουζάκης,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζέρβας Νικόλαος,Μίχας Χρήστος,Πέππα Ελένη,Σερπετζογλου Σοφία και οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι, Πούλου-Βαραβέρη Χαρά και Χατζηγεωργίου Βασίλειος.
Το Δ.Σ. του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη