Εξαιρετικά Επείγον μήνυμα προς τους Οικιστές του Φλοίσβου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Φλοίσβου έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να γίνει η αποψίλωση της περιοχής , όπως γινόταν κάθε χρόνο, από το μηχάνημα του Δήμου, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Εδώ και πάνω από μήνα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  μας απαντά ότι το μηχάνημα είναι χαλασμένο και περιμένουν κάποια ανταλλακτικά και μας παραπέμπει από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και μέρα με τη μέρα ο κίνδυνος μιας ενδεχόμενης πυρκαγιάς γίνεται και πιο απειλητικός και πριν συμβεί το μοιραίο θα πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε την περιοχή μας και τις περιουσίες μας απροστάτευτες.
Επειδή γνωρίζουμε όλοι τις οικονομικές δυσκολίες κάθε οικογένειας λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, δεν θα ζητήσουμε έκτακτη συνδρομή όπως κάναμε στο παρελθόν, θα ζητήσουμε όμως την ετήσια συνδρομή από όλους τώρα και όλα τα χρήματα θα διατεθούν για τον καθαρισμό και την πυροπροστασία της περιοχής μας.
Θα πρέπει όλοι να συμμερισθούν την αγωνία μας και τον αγώνα που κάνουμε γιαυτό το σκοπό και να συνδράμουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ήδη έχουν εκδηλωθεί δυο μεγάλες πυρκαγιές στο Δήμο μας και άλλες μικρότερες.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει η συγκέντρωση των χρημάτων προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει ο καθαρισμός και η δημιουργία ζωνών πυρασφάλειας περιμετρικά του οικισμού μας.
Η αδιαφορία σε μια τέτοια ζωτικής σημασίας προσπάθεια θα είναι μεγάλο και ασυγχώρητο λάθος που μπορεί να το πληρώσουμε πολύ ακριβά.
Είμαστε βέβαιοι ότι τα μέλη του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου μας και αυτή τη φορά θα δείξουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς.

Υστερόγραφο, όσοι δεν θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Κώστα Μεταξά   (6944103366) και θα τους δοθεί λογαριασμός τραπέζης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της