ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Φίλες και Φίλοι,

Θα ήθελα να συγχαρώ και να  ευχηθώ  καλή δύναμη στην νέα δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη και στους καινούργιους  δημοτικούς και τοπικούς  συμβούλους του δήμου μας .

Ευχαριστώ  από καρδιάς όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε,  με τιμήσατε και με την ψήφο σας με κατατάξατε στη πρώτη  θέση του συνδυασμού  ‘’Με τους Πολίτες Μπροστά’’ .
Επίσης, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο και καθαρό αγώνα που κάναμε όλοι μαζί.
Δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς συνθήκες.
 Ευχαριστώ και εκείνους που δεν μπόρεσαν για τον  οποιοδήποτε  λόγο  να μας τιμήσουν  με την ψήφο τους, αλλά αναγνώρισαν το ήθος μας και την αγωνιστικότητά μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.
Δέσμευσή μου είναι από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου να αγωνιστώ  όπως το έκανα μέχρι και σήμερα, με συνέπεια, εργατικότητα και ανιδιοτέλεια  για την επίλυση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων του δήμου μας.

Μετά τιμής   
                                              ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ 



Θανάση Μουζάκη , το έργο που πρόσφερες από τη θέση του Αντιδημάρχου και που για τρεις ακόμα μήνες θα προσφέρεις αναγνωρίστηκε από όλους και αυτό φάνηκε στην κάλπη.
Σε τιμά ιδιαίτερα η δέσμευση σου ότι θα συνεχίσεις και από τη νέα σου θέση, να εργάζεσαι για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας , δικαιώνοντας όλους όσους σε στήριξαν.

Ο πρόεδρος του Φλοίσβου  Κώστας Μεταξάς                                             

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της