Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Καμία μεθόδευση παρά μόνο αλήθεια…Καμία μεθόδευση παρά μόνο αλήθεια…Η πρόταση για διεξαγωγή του debate, έχει γίνει από τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Λογοθέτη, από το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις («Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση», «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Πρωτοβουλία Πολιτών»), δέχθηκαν άμεσα την πρόσκληση, ο κύριος Γκιώνης.....


 την αποδέχθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8 Μαΐου 2014), καθυστερώντας την διαδικασία σχεδόν μια εβδομάδα.

Μετά την πρόσκληση μας για την κατάρτιση των όρων του debate, ο κύριος Γκιώνης δεν καταδέχθηκε καν να στείλει έστω έναν αντιπρόσωπό του, όπως έπραξαν οι παραπάνω δημοτικές παρατάξεις.

Καλό θα ήταν κάποιος από τους συνεργάτες του, να παρευρεθεί στη σημερινή συνάντηση, ώστε να διευκολύνει τη δημοκρατική αυτή διαδικασία.
Εάν η παράταξη του κυρίου Γκιώνη δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί, καλό θα ήταν να αρκεστεί σε μια αρνητική απάντηση.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ:

Παρακαλούνται  οι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου του κ. Γκιώνη να δίδουν επίσης την δέουσα σημασία, όσον αφορά τις ημερομηνίες των προσκλήσεων τους (την Κυριακή έχει 11 ο μήνας), καθώς και να προσέχουν τη γραμματική και το συντακτικό των κειμένων τους (΄΄ανταποκρινόμενοι΄΄ και ΄΄συνεννόηση΄΄), προκειμένου να διασφαλίζεται καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου