Πρόσκληση στα ΜΜΕ , προσπάθεια διατήρησης και ανάδειξης γερμανικών καταφυγίων Λουτρακίου.

Αύριο Κυριακή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη μελών της Αστικής Σπηλαιολογίας στα γερμανικά καταφύγια του Λουτρακίου , όπως μας ενημέρωσαν.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Δήμου μας να συμβάλλουν στην προβολή και μέσα από αυτήν στην αξιοποίηση του σπουδαίου αυτού ιστορικού μνημείου του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου που βρίσκεται στην περιοχή μας και είναι κρίμα να καταστραφεί.
Ήδη η καταστροφή που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια είναι σημαντική , ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί όσο είναι ακόμη καιρός.
Σας περιμένουμε αύριο το πρωί να σας ξεναγήσουμε στις τις υπόγειες σκοτεινές διαδρομές των καταφυγίων, μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.


κ. Μεταξά καλημέρα. Αύριο υπολογίζουμε γύρω στις 9.00-9.15 να είμαστε στην τοποθεσία των καταφυγίων. Θα έχουμε 2 περίπου ώρες στο πρόγραμμά μας για να τα επισκεφτούμε να μιλήσουμε και να τακτοποιήσουμε ότι μπορέσουμε. Θα χαρούμε να σας δούμε και να μας πείτε και από κοντά 2 λόγια για την ιστορία τους.

Εκ μέρους της Αστικής Σπηλαιολογίας
Παναγιώτης Δευτεραίος

































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της