ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ
για να μην αποκαλυφθεί η ανυπαρξία των “επιχειρημάτων” του


Λουτράκι 7/5/2014

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών « Με τους ΠΟΛΙΤΕΣ Μπροστά » και ο επικεφαλής του συνδυασμού Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση, προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους, για ζωντανό ενημερωτικό διάλογο – debate - ενώπιον των πολιτών, με τους δημοσιογράφους που εκείνοι θα επιλέξουν.

Αναλάβαμε ως δημοτική παράταξη την πρωτοβουλία αυτή έγκαιρα, πιστεύοντας στη δύναμη του ανοιχτού διαλόγου και της δημοκρατικής αντιπαράθεσης με θέσεις και στοιχεία, για πράξεις και παραλείψεις, για ένοχες στάσεις και υποτακτικές συμπεριφορές.

Ο κ. Στάμου και ο κ. Παύλου με την σειρά, απεδέχθησαν να συμμετέχουν στο προτεινόμενο debate, υπό όρους έστω. Ο κ. Γκιώνης όμως, αδυνατώντας προφανώς να αντέξει τον διάλογο με αλήθειες και στοιχεία, αγνοεί μέχρι και σήμερα την πρόσκληση, που εν τέλει δεν περιποιεί καμία τιμή στους συνδημότες μας, οι οποίοι θα είχαν μια μοναδική και πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας εμπειρία και ευκαιρία, να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν την σοβαρότητα και ιδιαιτέρως την αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων που επικαλείται ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος.

Καλούμε τους συνδημότες μας να αξιολογήσουν την απαξιωτική στάση και θέση του κ. Γκιώνη, στην αληθινή και τεκμηριωμένη ενημέρωση με πραγματικά στοιχεία, που να αντέχουν στον ζωντανό διάλογο αλλά ιδιαιτέρως στον αντίλογο.
Τον καλούμε έστω και τώρα, να αποδεχθεί να συμμετάσχει, μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους στον ανοικτό διάλογο, ξεχνώντας έστω για λίγο την μοναξιά του μονόλογου που έχει επιλέξει.

Είναι καιρός πια, για όσους τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των καιρών, να συναντηθούμε και να πλησιάσουμε και γιατί όχι να συμφωνήσουμε σε κεντρικές θέσεις και απόψεις, με εποικοδομητικές προτάσεις για την ουσιαστική ανάταξη του Δήμου μας, παραμερίζοντας τους μονόλογους και τις στείρες αντιπαραθέσεις.



Γραφείο Τύπου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της