ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είναι απορίας άξιον από πού αντλεί το κουράγιο ο κ. Λογοθέτης και προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις, απασχολεί τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με μακροσκελή....
δημοσιεύματα των οποίων το περιεχόμενο είναι αποκυήματα της φαντασίας του.
Ενημερώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο κ. Λογοθέτης έστειλε με εκπρόσωπο του γραφείου του, στο εκλογικό μας κέντρο την πρόσκληση για τις διαδικασίες διεξαγωγής debate, το μεσημέρι της 8ης Μαΐου
 και συγκεκριμένα 12:30 μ.μ. η ώρα προκειμένου να παραβρεθούμε στη συνάντηση το απόγευμα της  ιδίας ημέρας.
Παραλάβαμε την επιστολή και μάλιστα υπογράψαμε ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της εκπροσώπου του κ. Λογοθέτη.
Ο κ.Γκιώνης παρέλαβε την επιστολή στις 3:30μ.μ. επειδή απουσίαζε λόγω των προεκλογικών υποχρεώσεων.
Αμέσως συντάχτηκε απαντητική επιστολή στην οποία αναφέραμε τις δυσκολίες να παραβρεθούμε λόγω των σοβαρών υποχρεώσεων,δηλαδή τα εγκαίνια των δύο εκλογικών μας κέντρων στις 9 Μαΐου στο Λουτράκι και στις 10 Μαΐου στους Αγίους Θεοδώρους.
Για τον λόγο αυτό αντιπροτείναμε η συνάντηση μας να γίνει την Κυριακή 10  Μαΐου και ώρα 3:00 μ.μ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Την επιστολή τελικά καταφέραμε να τη παραδώσουμε με την σειρά μας σε συνεργάτη του κ. Λογοθέτη στο εκλογικό του  κέντρο στις 5:30 μ.μ. διότι όσες φορές πήγαμε το βρήκαμε κλειστό.
Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο ότι η επόμενη συνάντηση ορίστηκε τελικά για την παρασκευή  9 Μαΐου, δηλαδή την ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου.
Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς εξελίχθηκαν.
Ο κ. Λογοθέτης ας αναλάβει τις συνέπειες των μεθοδεύσεων του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΔΕΙΞΗ:   
Παρακαλούνται  οι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου του κ.Λογοθέτη να δίδουν την δέουσα σημασία, όσον αφορά τις ημερομηνίες των προσκλήσεων τους, προκειμένου να διασφαλίζεται καλύτερη επικοινωνία και συννενόηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της