Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είναι απορίας άξιον από πού αντλεί το κουράγιο ο κ. Λογοθέτης και προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις, απασχολεί τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με μακροσκελή....
δημοσιεύματα των οποίων το περιεχόμενο είναι αποκυήματα της φαντασίας του.
Ενημερώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο κ. Λογοθέτης έστειλε με εκπρόσωπο του γραφείου του, στο εκλογικό μας κέντρο την πρόσκληση για τις διαδικασίες διεξαγωγής debate, το μεσημέρι της 8ης Μαΐου
 και συγκεκριμένα 12:30 μ.μ. η ώρα προκειμένου να παραβρεθούμε στη συνάντηση το απόγευμα της  ιδίας ημέρας.
Παραλάβαμε την επιστολή και μάλιστα υπογράψαμε ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της εκπροσώπου του κ. Λογοθέτη.
Ο κ.Γκιώνης παρέλαβε την επιστολή στις 3:30μ.μ. επειδή απουσίαζε λόγω των προεκλογικών υποχρεώσεων.
Αμέσως συντάχτηκε απαντητική επιστολή στην οποία αναφέραμε τις δυσκολίες να παραβρεθούμε λόγω των σοβαρών υποχρεώσεων,δηλαδή τα εγκαίνια των δύο εκλογικών μας κέντρων στις 9 Μαΐου στο Λουτράκι και στις 10 Μαΐου στους Αγίους Θεοδώρους.
Για τον λόγο αυτό αντιπροτείναμε η συνάντηση μας να γίνει την Κυριακή 10  Μαΐου και ώρα 3:00 μ.μ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Την επιστολή τελικά καταφέραμε να τη παραδώσουμε με την σειρά μας σε συνεργάτη του κ. Λογοθέτη στο εκλογικό του  κέντρο στις 5:30 μ.μ. διότι όσες φορές πήγαμε το βρήκαμε κλειστό.
Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο ότι η επόμενη συνάντηση ορίστηκε τελικά για την παρασκευή  9 Μαΐου, δηλαδή την ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου.
Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς εξελίχθηκαν.
Ο κ. Λογοθέτης ας αναλάβει τις συνέπειες των μεθοδεύσεων του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΔΕΙΞΗ:   
Παρακαλούνται  οι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου του κ.Λογοθέτη να δίδουν την δέουσα σημασία, όσον αφορά τις ημερομηνίες των προσκλήσεων τους, προκειμένου να διασφαλίζεται καλύτερη επικοινωνία και συννενόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου