Ναι και από την Παρέμβαση στο debate

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αποδεχόμενοι την πρόσκληση σε debate δηλώνουν τα εξής...


 «Σεβόμαστε απολύτως τη διαφάνεια, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τον διάλογο. Αυτά προάγουν το αίσθημα ευθύνης του καθενός μας και προσδιορίζουν τη συμμετοχή στα κοινά. Καθορίζουν τη ποιότητα της δημοκρατικής λειτουργίας »

 Επομένως είναι σαφές ότι θα είμαστε παρόντες σε ένα δημόσιο πολιτικό διάλογο ανταλλαγής απόψεων που θα στηρίζεται σε συγκεκριμένους κανόνες συμφωνίας εκπροσώπων των παρατάξεων.

 Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να σιωπήσουμε  και να μην καταγγείλουμε όσους κορόιδεψαν τους δημότες και επιχειρούν να κρύψουν τις ευθύνες τους σε ατέρμονες συζητήσεις.

Συζητήσεις που έγιναν επί 3,5 ολόκληρα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , αλλά δυστυχώς, οι ερωτήσεις μας περιμένουν ακόμη τις απαντήσεις του κυρίου Λογοθέτη.

Η ανάλωση του προεκλογικού χρόνου, σε συζητήσεις εντυπωσιασμού μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του κυρίου Λογοθέτη, δεν καλύπτει όμως τις ανάγκες των δημοτών, που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στη καθημερινότητα τους.

 Οι δημότες απαιτούν λύσεις στα προβλήματα τους, από μια ισχυρή Δημοτική Αρχή που δεν τη χαρακτηρίζει η αδράνεια και οι καταστροφικές μέθοδοι.

 Οι εμμονές, η βιασύνη και ο πανικός του κυρίου Λογοθέτη τον οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα, που δημοσιεύει χωρίς συστολή, διότι το μόνο του ενδιαφέρον είναι να αναλώνεται σε ατέρμονες συζητήσεις και κατηγορώ.

 Εμείς απορρίπτουμε αυτή την εικόνα, διότι η παράταξή μας έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εκείνες του κύριου Λογοθέτη. Για εμάς κορυφαίο θέμα είναι, να ενισχύσουμε τον εγκαταλελειμμένο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, να βγει από την αφάνεια και να διεκδικήσει μια ηγετική τουριστική θέση παγκόσμιας εμβέλειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της