Λουτράκι: Αποφασίστηκε η αναβολή του debate για αύριο.

Λουτράκι: Αποφασίστηκε η αναβολή του debate για αύριο.

Μετά από τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, στους συνυποψήφιους Δημάρχους, για τη μεταξύ τους διεξαγωγή debate, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων παρευρέθηκαν για να συζητήσουν και να συμφωνήσουν αναλυτικά τις διαδικασίες διεξαγωγής του, διαπιστώνοντας την απουσία του συνδυασμού «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών», του κυρίου Γκιώνη.

Μια απουσία, για την οποία ο κύριος Γκιώνης ενημέρωσε περίπου μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση, επικαλούμενος τις ανειλημμένες προεκλογικές του υποχρεώσεις και προτείνοντας η συγκεκριμένη διαδικασία να διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 15.00.

Μετά από διαλογική συζήτηση, οι εκπρόσωποι των συνδυασμών «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση» και «Πρωτοβουλία Πολιτών», θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την παρουσία όλων των συνδυασμών στην διαδικασία, πρότειναν να αναβληθεί η συγκεκριμένη συνάντηση για αύριο, ημέρα Παρασκευή, 8 Μαΐου 2014 και ώρα 17.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της έλλειψης χρόνου αναφορικά με την κατάρτιση του απαραίτητου τεχνικού πλαισίου του debate, δεδομένα τα οποία ο κύριος Γκιώνης φαίνεται να αγνοεί.

Αντίθετα, ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πρότεινε να συνεχιστεί η διαδικασία χωρίς την παρουσία του εκπροσώπου της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».

Δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία στο διάλογο, σε μια άνευ όρων πρόσκληση εκ μέρους της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών «Με τους Πολίτες Μπροστά», αποφασίστηκε η αναβολή της συνάντησης για αύριο.

Από το Γραφείο Τύπου


Πηγή: http://korinthostv.blogspot.com/2014/05/debate.html#ixzz319EfX3aT

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της