Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014


Mercedes-Benz: Αποστολή «δεν αλλάζουμε παραλία, αλλάζουμε την παραλία»

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 στις 10:11 μ.μ.
Εκτύπωση
  

Διαδώστε το:
Οι εργαζόμενοι της ελληνικής αντιπροσωπείας «έπιασαν δουλειά»...

Οι εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Ελλάς μοιράζονται ένα κοινό όραμα όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Θέλοντας λοιπόν να στείλουν σε όλους το μήνυμα της ενεργής συμμετοχής για την προστασία του φυσικού μας κεφαλαίου, συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Λεγραινών του Δήμου Λαυρίου, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η εταιρεία το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη δράση εντάχθηκε στην εκστρατεία «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» του Δικτύου «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS» (http://medsoscleanup.gr/), η οποία διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά και φέτος επικεντρώνεται στην ειδικότερη ανάδειξη του προβλήματος της πλαστικής σακούλας μεταφοράς και συσκευασίας μιας χρήσης στη θάλασσα και τις ακτές.

60 περίπου εθελοντές από όλα τα τμήματα της Mercedes-Benz Ελλάς αγκάλιασαν αυτήν την ενέργεια, μάλιστα ορισμένοι έφεραν μαζί και τα παιδιά τους θέλοντας να δώσουν το καλό παράδειγμα, αφού η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων, μικρών και μεγάλων!

Πηγή: exedra.gr
×

Ακολουθήστε μας και μείνετε ενημερωμένοι!Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2014/06/mercedes-benz-apostoli-den-allazoume-paralia-allazoume-tin-paralia.html#ixzz35UbSMe6N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου