Οι οικιστές στηρίζουν τις επιχειρήσεις του Λουτρακίου


Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και σιγά-σιγά οι οικισμοί αρχίζουν να αποκτούν ζωή και κίνηση.
Οι δρόμοι και οι πλατείες , όπου υπάρχουν, γεμίζουν από μικρούς και μεγάλους.
Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις στο Δήμο μας αρχίζουν, όπως οι ίδιοι μας εξομολογούνται, να παίρνουν ζωή , κάτι αρχίζει να κινείται.
Δε μπορούμε να πούμε ότι είναι η κατάσταση ίδια με εκείνη πριν μερικά χρόνια, όμως από μας περιμένουν τα καταστήματα και πολύ περισσότερο οι μικρές επιχειρήσεις, αυτές που ακόμα μένουν όρθιες.
Έχουμε υποχρέωση , αν πραγματικά αγαπάμε αυτόν τον τόπο, τον τόπο που επιλέξαμε, να ζήσουμε ίσως τα περισσότερα χρόνια της ζωής μας, να τον κρατήσουμε όρθιο με τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ανοιχτές. 
Να μην κλείσει άλλο μαγαζάκι , να μη χαθεί άλλη θέση εργασίας.
Σε συζητήσεις που καθημερινά κάνουμε με όλους τους επιχειρηματίες , μικρούς και μεγάλους, βλέπουμε την αγωνία τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και την ελπίδα ότι θα αυξηθεί ο τζίρος τους τώρα που αποκτούν ζωή οι οικισμοί.
"Από σας περιμένουμε γιατί αν περιμέναμε από τους τουρίστες ζήτω που καήκαμε" μας είπε γνωστός έμπορος της περιοχής.
Παραμερίζοντας, τις όποιες πικρίες σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων γηγενών απέναντι μας,που εξάλλου εκφράζουν μια πολύ μικρή μειοψηφία συμπολιτών μας, εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε οικονομικά αυτόν τον τόπο, όπως εδώ και τόσα χρόνια κάνουμε.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη