Μεγάλο ενδιαφέρον για τα γερμανικά καταφύγια Λουτρακίου



Στο εσωτερικό των καταφυγίων αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.


Εδώ και τέσσερα χρόνια το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Φλοίσβου-Λουτρακίου κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου κάποια αξιοθέατα της περιοχής , όπως τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ και η ΡΩΜΑΊΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ να αξιοποιηθούν και να καταστούν τουριστικός προορισμός για κάποιους που τους ενδιαφέρουν τέτοια αξιοθέατα, προς όφελος της πόλης μας.
Οι κόποι μας έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή ,μεμονωμένα ή με οργανωμένες ομάδες.
Στο μονοπάτι προς τα καταφύγια.
Για μια ακόμη φορά ζητούμε από το Δήμο μας και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό ,  που θα έχουν και άμεσα οφέλη , να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.
Η ανάπτυξη ενός τόπου τουριστικά δεν είναι υπόθεση του Δήμου μόνο ή ενός φορέα , αλλά μια  κοινή προσπάθεια  με όποιο τρόπο ο καθένας μας μπορεί.

Με την προβολή των αξιοθέατων μας, με την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με την έμπρακτη προστασία του περιβάλλοντος μας και βασικά με την αρμονική συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να βγάλουμε τον τόπο μας μπροστά να τον κάνουμε πόλο έλξης και τουριστικής ανάπτυξης προς όφελος όλων μας.


Άλλη μια οργανωμένη ομάδα επισκέπτεται τα αξιοθέατα της περιοχής μας.
Στην είσοδο των καταφυγίων
Επίσκεψη στη Ρωμαϊκή Έπαυλη.



 Τα καταφύγια του Λουτρακίου αυτό το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στον Ελεύθερο Τύπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη