Κοπή πίτας 2015 στο Φλοίσβο-Λουτρακίου, φωτογραφίες - βίντεο.



 







Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2015 στο Φλοίσβο-Λουτρακίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, όπως όλες οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας,σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο στην πλατεία του οικισμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Πέρας, η Αντιδήμαρχος Μαρία Πρωτοπαπά, που ήρθε με κάποια καθυστέρηση λόγω αλλών υποχρεώσεων, η Τοπική Σύμβουλος Μαρίνα Λαντινιώτης και ο Πέτρος Παινέσης πρόεδρος του Αγ.Κωνσταντίνου.
Η εκδήλωσε ξεκίνησε με τα κάλαντα που μας είπαν ο καθηγητής της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου κάτοικος του Φλοίσβου , Γιώργος Μπεχλιβάνογλου με την κορούλα του Αγγελική.
Ο πρόεδρος του Φλοίσβου σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε η χρονιά αυτή να είναι η καλύτερη για όλους μας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και την αδυναμία των μη μόνιμων κατοίκων να πηγαινοέρχονται συχνά, όπως γινόταν παλιότερα και υποσχέθηκε το Δ.Σ. θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστούν οι δραστηριότητες στην περιοχή να υπάρχει κοινωνική συνοχή και επαφή.
 Ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πέρα για την σημαντική βοήθεια του στην διατήρηση της καθαριότητας στην περιοχή και τη συντήρηση του πρασίνου της πλατείας του Φλοίσβου.
Το φλουρί της πίτας που ήταν ένα υπέροχο χειροποίητο χάλκινο διακοσμητικό στεφάνι, προσφορά της Μαρίνας Καράλη, έπεσε στο μέλος μας Λάμπρο Βύρωνα.
Φέτος οι πίτες και τα υπόλοιπα εδέσματα ήταν χειροποίητα σπιτικά από τις κυρίες του Συλλόγου μας,Αικ.Καμακάρη, Σοφία Καρά, Μαρίνα Κάραλη και Σοφία Μεταξά, τις οποίες και ευχαριστούμε πολύ.
Να είμαστε καλά και του χρόνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη