"1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου"-Μηνύματα επιτυχίας από παντού.



Ποιος θα μπορούσε να πει ότι διοργάνωση ενός 3ήμερου Φεστιβάλ με τόσους καλεσμένους με τόσα σεμινάρια ,συναυλίες και διαλέξεις  είναι μια εύκολη υπόθεση.

Η πολύ καλή δουλειά του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου του καλλιτεχνικού διευθυντή μας και η δική μας θέληση, επιμονή και υπομονή, μας κάνουν αισιόδοξους και σίγουρους ότι η προσπάθεια αυτή θα στεφθεί από επιτυχία.

Ένας ακόμη λόγος που μας κάνει αισιόδοξους είναι και τα μηνύματα ενδιαφέροντος και συμμετοχής που από πολλές μεριές μας έρχονται.

Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, η πρώτη κίνηση που είχαμε κάνει ήταν να ενταχθεί και αυτή η εκδήλωση στο 1ο Φεστιβάλ Λουτρακίου που διοργανώνει ο"Σύλλογος Φίλων Μουσικής" σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας ,Αγ.Θεοδώρων , που αναλαμβάνει και τη χρηματοδότηση.

Αν και το έκριναν πολύ ενδιαφέρον, όμως τα στενά οικονομικά πλαίσια δεν άφηναν περιθώριο να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Δήμου.

Βλέποντας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, μια τέλεια από κάθε άποψη δουλειά να κινδυνεύει να πάει χαμένη, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον καθηγητή Μουσικής και μέλος του Συλλόγου μας Γιώργο Μπεχλιβάνογλου ώστε  το "1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου" να γίνει πράξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη