1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 2015- Ευχαριστήριο

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λουτρακίου  4-6 Σεπτεμβρίου 2015 το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου με πολύ μεγάλη επιτυχία, συμπέρασμα που αποκομίσαμε από τα πολλά συγχαρητήρια που εισπράξαμε και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
Ο Σύλλογος μας είχε αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης , που μεταξύ των άλλων συμπεριλάμβανε την εύρεση κατάλληλων χώρων , το στήσιμο , τις νόμιμες διαδικασίες είσπραξης και πληρωμής και ότι άλλο προέκυπτε στην πορεία.
Φυσικά δεν αποκομίσαμε κανένα οικονομικό όφελος , το αντίθετο μάλιστα καλύψαμε και κάποια μικροέξοδα από το ταμείο μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας μας.
Τον Δήμαρχο μας τον Γιώργο Γκιώνη, που έθεσε υπό την Αιγίδα του Δήμου το Φεστιβάλ αυτό,παραχωρώντας τους κατάλληλους χώρους,την Αντιδήμαρχο Μαρία Πρωτοπαπά που με τη μεγάλη εμπειρία της έδωσε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσαμε, τον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελαρίου τον Αντιδήμαρχο Θανάση Γεωργίου,καθώς και το προσωπικό του Δήμου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για τη θετική εισήγηση παραχώρησης του Πνευματικού Κέντρου και του κτιρίου των Πηγών προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε αυτά το Φεστιβάλ Κιθάρας.
Να ευχαριστήσουμε και συγχαρούμε το μέλος του Συλλόγου μας και Καλλιτεχνικό Διευθυντή μας Γιώργο Μπεχλιβάνογλου για την πολύ καλή προετοιμασία και οργάνωση του καλλιτεχνικού κομματιού του Φεστιβάλ , τον Χρήστο Μπάρλα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που εργάστηκαν για την επιτυχία του.
Να ευχαριστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν και αυτήν την εκδήλωση μας συμβάλλοντας πολύ στην επιτυχία της, αναφέρω όσο υπέπεσαν στην αντίληψη μου.
Brakenews,loutrakiblog,loutrakiodusseas,perahora,karapanagos.tv.tv.sfedona,tar.gr,Ενεργοί Πολίτες,Άποψη,lcity news.Xrysoulasmusicnews.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου-Λουτρακίου
Κώστας Μεταξάς.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της