Δράσεις καλοκαιριού 2015 από το Φλοίσβο-Λουτρακίου



 Για μια ακόμη φορά ο Φλοίσβος καθαρίζεται , αποψιλώνεται και δημιουργούνται ζώνες πυροπροστασίας,πριν αρχίσει η αντιπυρική περίοδος , για την προστασία του οικισμού μας και των γύρω δασικών εκτάσεων.




Γίνεται και πάλι ο ετήσιος εμβολιασμός από το φίλο κτηνίατρο Γιάννη Λέκκα στα τέσσερα αδέσποτα του Φλοίσβου και τα έξοδα καλύπτονται από το ταμείο μας, προκειμένου να προστατευθούν αυτά και η υγεία των οικιστών μας.
Με ενέργειες μας υιοθετούνται κάποια αδέσποτα που εγκαταλείφθηκαν στην περιοχή μας.




Στις αρχές του καλοκαιριού αρχίζει και η δανειστική βιβλιοθήκη μας, με εκατοντάδες βιβλία καλύπτοντας τις ανάγκες όχι μόνο του Φλοίσβου αλλά και των γύρω περιοχών.




Έγινε τον Μάιο και η ετήσια συντήρηση των οργάνων της παιδικής χαράς μας, κάποια όργανα που είχαν φθαρεί αντικαταστάθηκαν με καινούργια.








Στις 16 Αυγούστου, η 34η Γιορτή μας, στην πλατεία μας με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και την έχουν αγκαλιάσει όλοι τόσο από τους οικισμούς όσο και από το Λουτράκι.




Και το σπουδαίο γεγονός του καλοκαιριού, τόσο για το Φλοίσβο που ήταν ο διοργανωτής . όσο και για το Λουτράκι. Για πρώτη φορά σύλλογος οικισμού αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία με τόσο καταπληκτικά αποτελέσματα.
Είμαστε υπερήφανοι που στον οικισμό μας υπάρχουν τέτοια αναγνωρισμένα ταλέντα σαν το Γιώργο Μπεχλιβάνογλου.

Αυτές ήταν τα σημαντικότερα που έγιναν εδώ στον οικισμό μας κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλό Φθινόπωρο, να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζεται όλες τις προσπάθειες που κάνουμε , ζητούμε από τα λίγα μέλη μας που δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους να το κάνουν τώρα προκειμένου να μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας προς όφελος όλων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της