Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Φλοίσβου-Λουτρακίου


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 6 μ.μ. Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου-Λουτρακίου και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1ο. Η εθελοντική ομάδα του Φλοίσβου να στηρίξει και φέτος τη συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων στην εθελοντική δράση "Let's do it Greece" στις 17 Απριλίου 2016.






2ο. Να ζητηθεί και φέτος η βοήθεια του Δήμου στην δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας στον             οικισμό μας εν όψη της αντιπυρικής περιόδου 2016 που αρχίζει σε ένα μήνα.

3ο. Να ενημερωθούν εγγράφως όλοι οι οικιστές μας για τις ενέργειες και τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν προληπτικά προκειμένου ο οικισμός και οι γύρω δασικές εκτάσεις να προστατευθούν από τις πυρκαγιές και αυτό το καλοκαίρι.

4ο. Να ενημερωθούν όσοι διαθέτουν ζώα συντροφιάς για τον νέο νόμο 3170 προκειμένου να            
προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα,να εμβολιασθούν και φέτος τα αδέσποτα μας.


5ο. Θα γίνει και φέτος η συντήρηση που απαιτείται στην Πλατεία μας και θα τοποθετηθούν οι εστίες ποδοσφαίρου, για τους μικρούς φίλους μας, που έχουμε αγοράσει από το ταμείο μας.


Όσο για το δάπεδο ασφαλείας που χρειάζονται δύο νέα παιδικά όργανα που προμηθευτήκαμε και καλύψαμε και αυτήν τη δαπάνη από το ταμείο μας,στην παιδική χαρά μας, κάναμε μια κρούση στον υπεύθυνο  Αντιδήμαρχο Θανάση Γεωργίου και περιμένουμε απάντηση.
Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η παιδική χαρά μας, εξυπηρετεί όλους τους γύρω οικισμούς καθώς και πολλούς επισκέπτες από το Λουτράκι.

Το Δ.Σ. του Φλοίσβου , μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης μας, να προστατεύσει το περιβάλλον και να συνεχίσει ο οικισμός μας να αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση .

Σχόλια

  1. Παρακαλώ όπως βρειτε εναν αλλο χωρο να τοποθετησετε τα τερματα του ποδοσφαιρου. Ισως το αδιεξοδο που βρισκεται δεξια στο σημειο που κλεινετε εδω και δυο χρονια με κορδελες για το ποδοσφαιρο. Εαν κλεισετε το δρομο από την πανω εισοδο της παιδικης χαράς,άλλα παιδιά αναγκαζονται και βγαινουν στο κεντρικο δρομο να κάνουν ποδήλατο και κινδυνεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της