Πιστοποίηση για την παιδική χαρά στο Φλοίσβο


Μετά την ολοκλήρωση των μέτρων πυροπροστασίας στον οικισμό μας,έγινε  η συντήρηση και  διάφορες παρεμβάσεις στα όργανα της παιδικής μας χαράς καθώς και  στο χώρο της πλατείας μας προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει και η υποχρεωτική πιστοποίηση και  να συνεχιστεί η λειτουργία της νόμιμα και χωρίς προβλήματα.
Πρωταρχικός στόχος μας ήταν και είναι η ασφάλεια των μικρών μας οικιστών και των φίλων τους και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.
Όλα όμως αυτά, εκτός από την εθελοντική προσωπική μας προσφορά απαιτούν και κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό για να ολοκληρωθεί η διαδικασίες.
Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσα από τα μέλη μας δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο να το κάνουν το συντομότερο δυνατόν.
Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν σε όλους οικονομικές δυσκολίες αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και αν θέλουμε την πλατεία μας ανοικτή και την παιδική μας χαρά σε λειτουργία και αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει οι διαδικασίες για την πιστοποίηση να ολοκληρωθούν τώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη