Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ξενάγηση και τη συναυλία στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου.


Από τα μηνύματα που λαμβάνουμε η εκδήλωση μας στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου δε περνά απαρατήρητη ,πολλοί είναι εκείνοι και όχι μόνο από το δήμο μας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παραβρεθούν και όπως δείχνουν τα πράγματα σίγουρα και αυτή η προσπάθεια θα έχει συνέχεια.

Εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου όλοι όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση αυτή να περάσουν ένα όμορφο,αξέχαστο βραδάκι.

Οι προσπάθειες μας για την αναγνώριση και αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής μας που εδώ και έξι χρόνια ξεκίνησαν θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Όραμα μας ένα ανοικτό αρχαιολογικό , θεματικό πάρκο στο χώρο της Ρωμαϊκής Έπαυλης που θα συνδέεται με τα γερμανικά καταφύγια στα οποία θα λειτουργεί μόνιμη έκθεση φωτογραφικού υλικού,προβολές από την   περίοδο της κατοχής και της αντίστασης καθώς και πολεμικό μουσείο με υλικό της εποχής εκείνης.


Σήμερα που πολλά πράγματα αλλάζουν , αλλοιώνονται και αποκτούν διαφορετική σημασία, ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να διατηρήσουμε ζωντανά κάποια κομμάτια της ιστορίας μας για να τα γνωρίσουν και οι επόμενες γενιές.


Η προσπάθεια συνεχίζεται...

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη