Εκλογές στο Φλοίσβο Λουτρακίου.



Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στις 10 το πρωί στην πλατεία του οικισμού μας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση , Απολογισμός και στη συνέχεια εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς λήγει η θητεία του παρόντος.
Για πρώτη φορά  υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαδικασία και πολλοί είναι οι υποψήφιοι, πράγμα πολύ θετικό για την συνέχεια του συλλόγου μας.
Ο Σύλλογος μας είχε μια πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια, πράγμα που έχει αναγνωριστεί από όλους και αυτήν την πορεία  ελπίζουμε και το συμβούλιο που θα προκύψει στις 21 Αυγούστου να συνεχίσει .
Εκείνο που είναι σημαντικό και θα ήθελα να τονίσω είναι ότι εκείνοι που θα  συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. να λάβουν υπ' όψη τους ότι θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν και φυσικά να έχουν και τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνουν.
Σε όλες τις δράσεις και τις ενέργειες θα πρέπει το Δ.Σ. να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή , μάχιμο πάντα, προκειμένου να δίνει το παράδειγμα και στα υπόλοιπα μέλη.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τα Δ.Σ. και το σύνολο των οικιστών μας που με στήριξαν τα τελευταία έξι χρόνια και που επιμένουν να συνεχίσω την προσπάθεια στην πρώτη γραμμή.


Κώστας Μεταξάς



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη