Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Παρεμβάσεις στον Παιδότοπο του ΦλοίσβουΠροκειμένου ο Παιδότοπος που λειτουργεί στην πλατεία του οικισμού μας να μπορέσει να λάβει την απαραίτητη για τη συνέχιση της λειτουργίας του, πιστοποίηση, απευθυνθήκαμε στην  ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. εταιρεία που ασχολείται με τους ελέχγους συμμόρφωσης Παιδοτόπων , όσο αφορά τις απαιτήσεις ασφαλείας των πρωτύπων.
Ύστερα από έλεγχο στον Παιδότοπο μας, μας ενημέρωσαν εγγράφως για τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να μπορέσει  να λειτουργεί με ασφάλεια και να έχουμε και την απαραίτητη πιστοποίηση.
Εμείς ξεκινήσαμε αυτά που άμεσα μπορούν να γίνουν  αναμένουμε βέβαια και τη βοήθεια που μας υποσχέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος μας όσο και οι Αντιδήμαρχοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια του Συλλόγου μας στις 20 Αυγούστου 2016, στο Φλοίσβο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα εμείς την υπόσχεση που δώσαμε στα μέλη μας, θα την τηρήσουμε και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο Παιδότοπος μας θα λειτουργεί με ασφάλεια πληρώντας όλες τις προβλεπόμενες απαιτήσεις των προτύπων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτηση


Αποτελέσματα αναζήτητη για 

Αποτελέσματα αναζήτησης              ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. - Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου