Η προσπάθεια συνεχίζεται για τη Μπέλα μας.

 

Φιλόζωος δεν είναι σίγουρα αυτός που φροντίζει μόνο το δικό ζώο , αλλά αυτός που νοιάζεται πραγματικά για κάθε ζωντανό έχει ανάγκη.
Είμαστε πολύ τυχεροί , και περισσότερο τα αδέσποτα μας, που εδώ στον οικισμό του Φλοίσβου υπάρχει η πολύ καλή φίλη , μέλος του Συλλόγου μας , η Ελένη Πανανή.
Με την Ελένη συμφωνήσαμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να σώσουμε τη γλυκιά μας αξιαγάπητη σκυλίτσα μας και εκείνη ανέλαβε τη δύσκολη μεγάλη θεραπεία που θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού Γιάννη Λέκκα , τον οποίο για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του, καλός επιστήμονας αλλά πάνω από όλα άνθρωπος.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι εμείς το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου που εδώ στον οικισμό μας υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον εθελοντισμό σε όλες του τις εκφράσεις.
Την Κυριακή στην μεγάλη γιορτή του περιβάλλοντος έχουμε μείνει κατάπληκτοι με το πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή , τρανή απόδειξη ότι η επτάχρονη προσπάθεια μας δεν πήγε καθόλου χαμένη.
Ένα μεγάλο μπράβο στην φίλη Ελένη που πάντα με μεγάλη προθυμία στηρίζει κάθε εθελοντική δράση μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου

Σχόλια

  1. Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΔΡΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της