1η Μαϊου 2017 , έναρξη αντιπυρικής περιόδου

Αρχίζει σήμερα η αντιπυρική περίοδος για το 2017  και πέρα από τους νόμους τις πυροσβεστικές διατάξεις και τις ποινές η προστασία του περιβάλλοντος ,δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, είναι υπόθεση όλων μας, όλων μας που θέλουμε και αγαπάμε να ζούμε μακριά από το θόρυβο και τη ρύπανση των πόλεων, μέσα στη φύση.
Κανένας δε θα πρέπει από σήμερα τουλάχιστον να δείξει αδιαφορία , κανένας δε θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος στο  σπίτι του με όλο τον περιβάλλοντα χώρο καλυμμένο από ξερά χόρτα, μια πραγματική βόμβα έτοιμη να εκραγεί με μια μόνο σπίθα
Τα τελευταία χρόνια εδώ στο Φλοίσβο , όπως θα έχετε όλοι διαπιστώσει, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια  πρόληψης πυρκαγιών  με αποψιλώσεις, καθαρισμούς και δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας .
Βέβαια χωρίς την πολύ σημαντική βοήθεια και συνεργασία των οικιστών μας και του Δήμου μας, δε θα μπορούσαμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο συνειδητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου ο Σωτήρης Πέρρας θα στηρίξει και φέτος την μεγάλη μας εθελοντική προσπάθεια που βασικό στόχο έχει την προστασία των πολύ όμορφων δασικών εκτάσεων , των πνευμόνων της πόλης του Λουτρακίου.

 Καλή Πρωτομαγιά, καλό μήνα και καλή αντιπυρική περίοδο  σε όλους .


Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου

1η Μάη 2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της