Let's do it 2017 - Φλοίσβος - Λουτρακίου - Βίντεο




Μια μεγάλη περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή του Φλοίσβου Λουτρακίου στο πλαίσιο συμμετοχής μας στο "Let's do it  2017" .
Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλοί οικιστές μας , η δυνατή εθελοντική ομάδα του Φλοίσβου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα σε ένα πρωινό μια ολόκληρη περιοχή άλλαξε όψη.
Οι δασικές μας εκτάσεις , ο πνεύμονας πρασίνου της περιοχής , είναι τώρα πεντακάθαρες , ο οικισμός λάμπει , τα πάντα είναι διαφορετικά σήμερα και πολύ όμορφα.
Τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν αλλάξει στο Φλοίσβο και έγινε κατανοητό από όλους ότι το Διοικητικό σημερινό Συμβούλιο, έχει και την θέληση και τους τρόπους να προστατεύσει το περιβάλλον από νοοτροπίες και συμπεριφορές που σκοπεύουν στην υποβάθμιση του.
Η καλλιέργεια και ανάπτυξη του εθελοντισμού και των περιβαλλοντικών δράσεων εδώ στο Φλοίσβο και όχι μόνο, που δειλά-δειλά ξεκινήσαμε το 2010 όταν μας ανατέθηκε η ευθύνη διοίκησης του Συλλόγου μας, χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πετύχαμε το στόχο μας.
Η προσπάθεια μας για ένα καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον, που εμείς το βλέπουμε σαν προέκταση της αυλής μας, θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο.
Μαζί με την γενική αναμόρφωση της πλατείας μας , προκειμένου να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις αδειοδότησης της παιδικής μας χαράς, θα δημιουργήσουμε και την ενημερωτική περιβαλλοντική γωνιά μας που και αυτή θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έλαβαν σήμερα ενεργό μέρος στη πολύ όμορφη γιορτή του Φλοίσβου για το περιβάλλον.
Ευχαριστούμε και τον Δήμο μας για το ενδιαφέρον και την προμήθεια υλικού καθαριότητας, τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πέρρα και τοπικό Σύμβουλο Στάθη Συλαϊδή που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ραντεβού στην επόμενη εθελοντική δράση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της