3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 2017





Ο Γιώργος Μπεχλιβάνογλου, καταξιωμένος σολίστ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συμπράξει με ορχήστρες, όπως, Συμφωνική της Craiova, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της Ε.Ρ.Τ, Ορχήστρα Χρωμάτων, Καμεράτα – Armonia Atenea, ανάμεσα σε άλλες, και έχει δώσει ρεσιτάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στο πλαίσιο διεθνών φεστιβάλ, όπως Λιέγης, Sinaia, Craiova, Βόλου, Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Κέρκυρας, Βέροιας κ.α.. Έχει ηχογραφήσει για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, την EBU (European Broadcasting Union), αλλά και για την εταιρεία ΕΜΙ.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι 6-10 Ιουλίου, μια πλειάδα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων κιθαριστών θα «ξεναγήσουν» τους φίλους της Κιθάρας στα διάφορα είδη αυτού του ανεξάντλητου οργάνου. Και φέτος για πρώτη χρονιά, εκτός από συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις κιθάρας, ορχήστρα κιθαριστών, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός κλασικής κιθάρας και συνόλων με βραβεία συνολικής αξίας 4.500€ !
Το πρόγραμμα του All That Guitar, από 6 – & 10 Ιουλίου, υπόσχεται πέντε μέρες γεμάτες μουσική. Αναλυτικά,

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Πέμπτη 6/7: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας Gabriel Bianco στο Πολιτιστικό Κέντρο Περαχώρας

Παρασκευή 7/7: Γιάννης Γιαννάκος (Ηλ. Κιθάρα) – Martha Moreleón (Τραγούδι) | Σπύρος Καρβέλας group (Φλαμένκο), σε ανοιχτό χώρο στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου

Σάββατο 8/7: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας Κορινα Βουγιούκα & Αντώνης Χατζηνικολάου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου

Κυριακή 9/7: Αθηναϊκή Μαντολινάτα «Νικόλαος Λάβδας» και σολίστ τους Βασίλη Καναρά, Βασίλη Κανελλόπουλο, Μιλτιάδη Καραΐσκο, Δέσποινα Πλυτά, Βασιλική Λεοντάρη, Δημήτρη Σουκαρά, Ανδρόνικο Καραμπέρη και Χρήστος Τσαρούχης.
Στον εξωτερικό χώρο του Hotel Club Casino.

Έναρξη συναυλιών στις 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Δευτέρα 10/7: Εορταστική συναυλία λήξης με την Ορχήστρα Κιθαριστών του Φεστιβάλ, το Hesperia Guitar Ensemble και ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας Diamond Campbell & Κώστας Αμαξόπουλος. 
Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου.
Έναρξη συναυλίας στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 7/7 έως Κυριακή 9/7

10.00 – 14.00: Σεμινάρια από τους προαναφερθέντες σολίστ αλλά και άλλους σημαντικούς Έλληνες προσκεκλημένους κιθαριστές
16.00 – 20.00: Εκθέσεις κιθάρας καταξιωμένων κατασκευαστών.


Να ευχηθούμε στο τόσο καταξιωμένο στο χώρο της μουσικής μέλος του Συλλόγου μας τον Γιώργο Μπεχλιβάνογλου, το δικό μας παιδί , καλή επιτυχία και σε αυτό το Φεστιβάλ , να είναι πάντα υγιής , ευτυχισμένος και συνεχίσει  να διαπρέπει.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ένα μικρό , πολύ μικρό λιθαράκι βάλαμε και μεις στο ξεκίνημα αυτής της σπουδαίας προσπάθειας πού έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας.

Γιώργο πάντα επιτυχίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της